Obecné informace o ochraně údajů

Verze: 2019-V1.1 od 26.06.2019. XNUMX. XNUMX

Ochrana vašich osobních údajů je pro nás velmi důležitá. Vaše údaje proto zpracováváme výhradně na základě zákonných ustanovení (GDPR, TKG 2003). V těchto informacích o ochraně osobních údajů vás informujeme o nejdůležitějších aspektech zpracování údajů na našem webu.

  1. Kontaktujte nás

Pokud nás kontaktujete pomocí formuláře na webové stránce nebo e-mailem, údaje, které poskytnete, budeme uchovávat po dobu šesti měsíců za účelem zpracování žádosti a v případě následných dotazů. Bez vašeho souhlasu tyto údaje nepředáváme.

  1. Cookies

Naše webové stránky používají takzvané cookies. Jedná se o malé textové soubory, které se do vašeho zařízení ukládají pomocí prohlížeče. Neubližují.

Cookies používáme, aby byla naše nabídka uživatelsky přívětivá. Některé soubory cookie zůstávají uloženy ve vašem zařízení, dokud je neodstraníte. Umožňují nám rozpoznat váš prohlížeč při příští návštěvě.

Existují tři kategorie souborů cookie:

  • naprosto nezbytné soubory cookie k zajištění základních funkcí webových stránek
  • funkční cookies k zajištění výkonu webových stránek
  • cílené cookies pro zlepšení uživatelského zážitku.

Statistické vyhodnocení (sledování)

Následující cílové soubory cookie se používají pro statistické vyhodnocení používání našich webových stránek.

Google Analytics

Google Analytics, službu webové analýzy poskytovanou společností Google LLC („Google“), používáme na základě vašeho souhlasu v souladu s čl. 6 odst. 1 písm. A), čl. 7 GDPR). Google používá cookies.

Společnost Google je certifikována podle Dohody o štítku ochrany osobních údajů, která zaručuje dodržování evropského práva na ochranu dat (https://www.privacyshield.gov/participant?id=a2zt000000001L5AAI&status=Active).

Svůj souhlas můžete kdykoli odvolat v části „Nastavení cookies“.

IP anonymizace

Vaše IP adresa je zaznamenána, ale okamžitě pseudonymizována (např. Smazáním posledních 8 bitů). To znamená, že je možná pouze hrubá lokalizace.

Cookies sociálních médií

Ve výchozím nastavení nenastavujeme žádné soubory cookie sociálních médií a nepřenášíme žádná data na sociální sítě. Je jím zaznamenán pouze aktivní proces ve službě sociálních médií („sdílení“, „tweet“ atd.).

Funkční omezení bez cookies

Pokud si to nepřejete, můžete nastavit svůj prohlížeč tak, aby vás informoval o nastavení souborů cookie a že to povolíte pouze v jednotlivých případech.

Deaktivace cookies může omezit funkčnost našich webových stránek.

Soubory cookie, které jsou již ve vašem počítači, můžete kdykoli odstranit. Postup se liší v závislosti na prohlížeči, nahlédněte prosím do pokynů svého prohlížeče (v nabídce prohlížeče pod položkou „Nápověda“)!

3. Vymazání dat a doba uložení

Zodpovědná osoba zpracovává osobní údaje dotčené osoby až do okamžiku, kdy je pro odpovědnou osobu jisté, že v budoucnu nebude s dotyčnou osobou navázán žádný další kontakt nebo obchodní vztah. U odpovědné osoby je tento okamžik obvykle tři roky po posledním kontaktu s dotyčnou osobou, v každém případě však až po uplynutí zákonných požadavků na uchovávání.

Podle § 132 odst. 1 BAO musí být údaje týkající se účtů uchovávány po dobu sedmi let.

Osobní údaje budou vymazány dva měsíce po uplynutí této lhůty.

4. Předávání osobních údajů a kategorie údajů

Osobní údaje poskytujeme třetím stranám v rámci našeho zpracování údajů pouze na základě zákonného povolení čl. 6 GDPR (např. Na základě čl. 6 písm. B GDPR, pokud je nutné zpracovat rezervační proces, nebo na základě našeho oprávněného zájmu v souladu s čl. 6 písm. f GDPR pro webové hostitele nebo webové designéry). Pokud pověříme třetí strany zpracováním údajů, je to prováděno výlučně na základě smlouvy se zpracovatelem na základě článku 28 GDPR, který zajišťuje, že vaše údaje jsou zpracovávány našimi zpracovateli v souladu s předpisy o ochraně údajů.

To platí zejména pro následující procesory

  • Webová agentura: b83 - Strategic Online Marketing, Perndannder Promenade 14, 4822 Bad Goisern / Rakousko
  • Hostitelé / členové našeho sdružení cestovního ruchu:
    V závislosti na požadavku nebo rezervaci jsou našim členským společnostem (hostitelům nebo jiným poskytovatelům turistických služeb) předávány pouze ty osobní údaje, které jsou nezbytné pro splnění příslušné požadované služby.

Za účelem náležitého, cíleného a plánovaného plnění smlouvy a řádné obchodní činnosti budou předány pouze vaše kontaktní údaje (jméno, adresa, telefonní číslo a e-mail).

5. Vaše práva

V zásadě máte právo na informace, opravu, vymazání, omezení, přenositelnost údajů, odvolání a námitku. Pokud se domníváte, že zpracování vašich údajů porušuje zákon o ochraně údajů nebo že vaše nároky na ochranu údajů byly porušeny jiným způsobem, můžete si stěžovat u dozorového úřadu. V Rakousku se jedná o orgán pro ochranu údajů.

6. Můžete nás kontaktovat pomocí následujících kontaktních údajů:

Tourismusverband Eugendorf | Salzburger Strasse 7
+43 (0) 6225 8424 | info@eugendorf.com

7. inspektor ochrany údajů:

Abychom splnili všechny požadavky nového DSG, jmenovali jsme externího inspektora ochrany údajů.

Thomas Mayer
RTM Business IT GmbH
Arnsdorf 2
5112 Lamprechtshausen
E-mail: datenschutz@eugendorf.com

Přejděte na začátek